Posted by & filed under Aktivnosti.

                                           Treking izleti

 

Hodanje/Hajking/Treking, kao idealan vid rekreacije ili rekreativna aktivnost, podrazumeva hodanje utvrđenim stazama različitih dužina. Može trajati jedan ili više dana, a cilj trekinga je preći put od jednog mesta do drugog radi razgledanja prirodnih lepota i predela, istraživanja, razvijanja i poboljšanja kondicije, jačanja tela i mišića, iz verskih razloga, hodočašća i mnogih drugih.

Sportski klub Alti redovno oganizuje jednodnevne treking ture u Srbiji, koje obuhvataju najlepše predele i prirodne lepote prilično nedostupne turistima. Cilj ovih tura i jeste da dan provedete daleko od naseljenih mesta, daleko od buke, gužve i u “divljoj” prirodi gde ćete doživeti i videti  one lepote koje su malo poznate široj javnosti.

 

                                 Pođite sa nama na skrivena mesta na kojima vas niko neće lako naći !

 

Ukoliko želite da vas stavimo na mailing listu i šaljemo vam programe naših redovnih tura, kako bi odabrali željeni treking, pošaljite nam poruku na mail altionline@gmail.com

 

  

 

 

       

                                     NAMENSKI TREKING IZLETI

                                   jednodnevni, vikend ili višednevni

 

                                                                       aktivnosti po vašoj želji

 

 

Ako poželite da provedete dan ili vikend sa svojim prijateljima, porodicom ili kolegama, a niste u mogućnosti da se priključite našim redovnim zakazanim aktivnostima, možemo ih organizovati samo za vašu grupu.
To može biti jednodnevni ili vikend izlet koji se dogovara u skladu sa vašim nivoom fizičke i kondicione spremnosti. Ponudićemo vam više lokacija kao i sve vrste smeštaja koje postoje na datoj lokaciji, izbor će biti vaš.

Pored klasičnih trekinga i planinarskih uspona, možete se odlučiti i za neku drugu vrstu aktivnosti kao što su adrenalinske (spust užetom niz stenu – abzajl, zip line, kanjoning…) ili one najjednostavnije i relaksirajuće u vidu raznih vrsta zadataka, zabavnih igara ili takmičenja.
Ovakve avanture dugo se pamte i posle njih se učesnici ili prijavljuju na redovne akcije ili žele da se ponovo organizuju u okviru svoje grupe.
Javite se! Mi organizujemo za vas!

altionline@gmail.com