Posted by & filed under Planinske trke.

 

LightBulbIcon

 

U nedelju 24.07. u beogradskom parku Košutnjak, će se održati kratka trka, a potom, kratka, a možda i duga potraga, za nagradama, što zavisi od vaših sposobnosti zapažanja.

Trka startuje u 11h kod bele česme, na travnjaku odmah posle restorana Košuta. Na kraju drugog kilometra je cilj i tu vas čeka kontrolor koji evidentira prolazno vreme.

Posle male okrepe ide novi start, samo bez trčanja.
Kontrolor vam daje listu sa uputstvima i instrukcijama odakle ulazite u zonu zvanu “Brain”.                                                                                             Sve što vam je potrebno je moć zapažanja. Ako je dobra, portaga će biti brza, ako nije, u bespućima košutnjačke šume 🙂 , stićiće vas oni koje ste trčeći ostavili za sobom i potraga će biti zajednička. Ali tako i zabavnija!

Prva tri mesta u ženskoj i muškoj kategoriji za 2 kilometra trčanja dobijaju medalje i diplome. U “Brain” zoni – ko pre nađe, njemu nagrada! Biće ih više, neke su novčane, neke robne.

Prijave na mail alti.trka@gmail.com

Za prijavu je potrebno da navedete ime, prezime, broj mobilnog, godište, mesto stanovanja i klub čiji ste član (nije obavezno). Prilikom prijave dobijate instrukcije za plaćanje kotizacije koja je 800 dinara.
Startni paket: majica i startni broj.

Na stazi će biti dve okrepne i dve KT

 

Povedite prijatelje i dođite da se družimo.