Posted by & filed under Planinske trke.

Dođite na Taru u veliku avanturu i trčanje!

 

 

28. maja trčaćete ili hodati na jednoj od naših najlepših planina Tari, preko atraktivnih delova, pored Kaluđerskih bara, Sokoline, kanjona Rače…
Za razliku od prošlogodišnje trke, ovo je sasvim drugi deo Tare i zato se spremajte da vidite još mnogo toga, a i doživite!

Doživite adrenalin na najdužem i najvišem zip line-u. Dok prelećete duboki ponor između dve litice osećaćete se kao da skačete iz aviona. Ova, a i druge promotivne atrakcije i planinarske discipline, biće na kraju staze i po završenoj trci rekreativne i sportske kategorije.

Staze za trku će kao i uvek biti različite po dužini. Za Sportsku kategoriju staza će biti do 40 kilometara, za rekreativnu do 20 kilometara.

Prve nagrade u ženskoj i muškoj konkurenciji sportske kategorije su po 10.000,oo dinara. Ostale ćemo naknadno objaviti. Prva tri mesta u rekreativnoj kategoriji dobijaju medalje i diplome.

Zato dođite na takmičenje, ali i druženje. Da zajedno provedemo lep i zabavan vikend na Tari.

 

proba4

 

Trkačima se ovo boduje za drugo kolo beogradske lige u planinskom trčanju.

Skup učesnika je u petak, 27. maja u 20:00 h, na Kaluđerskim barama gde će biti start, cilj i sva ostala dešavanja oko trke.
Trka startuje u subotu 28. maja u 7h i traje do kasnih popodnevnih časova. Posle trke u večernjim časovima je dodela nagrada, druženje i žurka.
Smeštaj: ko planira u šatoru mora imati svoju kamp opremu. Kamp je besplatan. Planinarski dom (za koji trebaju vreće) je 300,oo dinara po noćenju i ležaj rezervišete kod nas na mail, prilikom prijave za trku.
Ko želi privatan smeštaj ili hotelski, za rezervacije istog može obezbediti preko sajta http://www.nptara.rs/

Prevoz: Organizovanim autobusom ili sopstvenim automobilom.

Kotizacija za trku (za sve kategorije) je 1500,oo dinara.

Prvih 40 prijavljenih sa uplaćenom kotizacijom imaju gratis mesto u busu. Bus polazi iz Beograda 27. maja u 17h, a u nedelju 29. maja sa Tare u Beograd, polazi u 15h.

Prijave na mail: alti.trka@gmail.com

Prijava treba da sadrži: Ime i prezime, datum rođenja, broj mobilnog telefona, mesto stanovanja, naziv kluba čiji ste član (nije obavezno) i kategorija u kojoj ćete učestvovati.

Uplata kotizacije vrši se na račun: 160 – 311763 – 61

Primalac: Sportski klub Alti – Beograd

Svrha uplate: članarina za majsku trku

Ostali detalji i info: 064 1600 522 , 062 837 5540

Ova trka održava se pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu i Planinarskog saveza Beograda