Posted by & filed under Planinarenje u Srbiji.

SVI NA TARUUU…TRČANJEE, DRUŽENJEEE, PEŠAČENJEE, UŽIVANJEE

 

I treću godinu zaredom čekamo vas na Tari, 03. juna, 2017.g.

Kao i uvek biće dve staze, duža i kraća, prilagođene kako trkačima i takmičarima, tako i hodačima koji će da šetaju i mirišu cveće.

Duža staza će biti do 43 kilometra (trek ćemo objaviti pre početka trke). Dok je kraća manje od 20 kilometara.
Trka startuje u subotu u 07:00 h na Kaluđerskim barama kod planinarskog doma, i traje do kasnih popodnevnih časova. Tu će takođe biti i cilj. Prepreke će biti postavljene kao promotivni deo trke, ali ne i obavezni.

U večernjim časovima je druženje i dodela nagrada, diploma i medalja. Nagrada za prvo mesto u muškoj i ženskoj kategoriji je po 10.000,oo dinara.
Trka se boduje za ligu planinskog trčanja Planinarskog saveza Srbije i ligu Planinarskog saveza Beograda. Bodovaće se rezultati samo onih takmičara koji su članovi Planinarskog saveza Srbije.

Skup učesnika, registracija i dodela startnih brojeva i paketa je 02. juna u 20:00h u planinarskom domu PSB-a na Kaluđerskim barama.

 

 

Smešaj: ko planira u šatoru mora imati svoju kamp opremu. Kamp je ispred planinraskog doma i besplatan je. Planinarski dom (trebaju vreće) je 300,oo dinara po noćenju i ležaj rezervišete kod nas na mail, prilikom prijave za trku.
Ko želi privatan smešaj ili hotelski, za rezervacije istog može obezbediti preko sajta http://www.nptara.rs/

Prevoz: Organizovanim autobusom ili sopstvenim automobilom.

Prvih 40 prijavljenih sa uplaćenom kotizacijom imaju gratis mesto u busu. Bus polazi iz Beograda 02. juna u 17h, a povratak je u nedelju 04. juna u 15h. sa Tare za Beograd.

Prijave na mail: alti.trka@gmail.com

Prijava treba da sadrži: Ime i prezime, datum rođenja, broj mobilnog telefona, mesto stanovanja, naziv kluba čiji ste član i staza na kojoj ćete trčati ili hodati.

Kotizacija za trku (za sve kategorije) je 1500,oo dinara.

Uplata kotizacije vrši se na račun 160 – 311763 – 61

Primalac: Sportski klub Alti, Beograd

Svrha uplate: članarina za junsku trku