Posted by & filed under Aktivnosti.

                                           Pešačke akcije

 

Pešačenje/Hajking/Treking, kao idealan vid rekreacije ili rekreativna aktivnost, podrazumeva hodanje utvrđenim stazama različitih dužina. Može trajati jedan ili više dana, a cilj akcije je preći put od jednog mesta do drugog radi razgledanja prirodnih lepota i predela, istraživanja, razvijanja i poboljšanja kondicije, jačanja tela i mišića, iz verskih razloga, hodočašća i mnogih drugih.

Sportski klub Alti redovno oganizuje jednodnevne pešačke akcije u Srbiji, koje obuhvataju najlepše predele i prirodne lepote prilično nedostupne turistima. Cilj ovih akcija i jeste da dan provedete daleko od naseljenih mesta, daleko od buke, gužve i u “divljoj” prirodi gde ćete doživeti i videti  one lepote koje su malo poznate široj javnosti. Takođe ćete razviti ili poboljšati kondiciju kako bi kasnije, ukoliko želite, prešli na zahtevnije akcije i planinarske uspone i ture ili se bavili nekom drugom planinarskom disciplinom.

 

                                 Pođite sa nama na skrivena mesta na kojima vas niko neće lako naći !

 

Ukoliko želite da vas stavimo na mailing listu i šaljemo vam programe naših redovnih tura, kako bi odabrali željeni treking, pošaljite nam poruku na mail altionline@gmail.com

 

  

 

 

       

                                     NAMENSKE PEŠAČKE AKCIJE

                                   jednodnevne, vikend ili višednevne

 

                                                                       aktivnosti po vašoj želji

 

 

Ako poželite da provedete dan ili vikend sa svojim prijateljima, porodicom ili kolegama, a niste u mogućnosti da se priključite našim redovnim zakazanim aktivnostima, možemo ih organizovati samo za vašu grupu.
To može biti jednodnevni ili vikend izlet koji se dogovara u skladu sa vašim nivoom fizičke i kondicione spremnosti. Ponudićemo vam više lokacija kao i sve vrste smeštaja koje postoje na datoj lokaciji, izbor će biti vaš.

Pored klasičnih trekinga i planinarskih uspona, možete se odlučiti i za neku drugu vrstu aktivnosti kao što su adrenalinske (spust užetom niz stenu – abzajl, zip line, kanjoning…) ili one najjednostavnije i relaksirajuće u vidu raznih vrsta zadataka, zabavnih igara ili takmičenja.
Ovakve avanture dugo se pamte i posle njih se učesnici ili prijavljuju na redovne akcije ili žele da se ponovo organizuju u okviru svoje grupe.
Javite se! Mi organizujemo za vas!

altionline@gmail.com

 

 

 

 

                                              ČLANSTVO U SK ALTI

 

Da bi išli na naše ili neke druge planinarske akcije, potrebno je da postanete član nekog od klubova koji pripadaju Planinarskom savezu Srbije.

Cena godišnje članarine u Sportskom klubu Alti je 900 dinara.

Članarina se uplaćuje ili na račun Sportskog kluba Alti  br. 160 – 311763 – 61, svrha je članarina za … tekuću godinu ili u kešu, posle čega dobijate člansku karticu sa hologramskom nalepnicom za tekuću godiinu.

 

Članstvom u sporsku organizaciju imate sledeće pogodnosti:

1. Pravo na noćenje u planinarskim domovima u Srbiji
–  Niže cene noćenja u nekim planinarskim domovima u inostranstvu
2. Korišćenje uslova kolektivnog osiguranja učesnika na planiranim planinarskim i treking akcijama.
3. Ostvarivanje prava popusta prilikom kupovine raznovrsne planinarske odeće i opreme kod kompanija sa
kojima je Planinarski savez Srbije postigao sporazum o saradnji i povoljnosti kupovine.
4. Pojedine stručne obuke i usavršavanja radi sticanja upotrebljivih veština i znanja.

 

Učlanjenjem u planinarsku organizaciju ukazuje vam se prilika da vodite zdrav način življenja u društvu vama sličnih ljudi. Pruža vam se mogućnost da se na organizovan i bezbedan način bavite sportskim i sportsko – rekreativnim aktivnostima, upoznate planinske predele kroz aktivni boravak u prirodi, sprovodite aktivnosti zaštite i očuvanja vrednosti planinskih predela .