Posted by & filed under Dečji događaji i školice.

 

                                          Školica planinarstva i trka na 400 metara

 

 

 

Na Košutnjaku idemo u novu avanturu!

Posredstvom Gradskog sekretarijata za sport i Planinarskog saveza Beograda,
 održaće se planinarska školica, trka na 400 metara, rekreativno hodanje, vežbice i još neke igrarije za decu od 6-14 godina.

Početak akcije je u 11h na parkingu kod bele česme (Aleksandrova česma) koja je iza restorana Košuta i na na istom mestu se u popodnevnim časovima završavaju aktivnosti.

Organizator: Sportski klub Alti
Prijave su na mail altionline@gmail.com

Za prijavu ostavljate ime, prezime i starost deteta. Ime i broj mobilnog jednog roditelja.

 

 

Za decu članove Pss-a nema kotizacije

Deci obavezno spakovati – flašicu vode, neki sendvič, rezervnu majicu (ako se oznoje za presvlaku) i kišnu kabanicu ili letnju jaknicu sa kapuljačom. Potrebno je da obuku patike (zbog hoda šumskim stazama) ili planinarske cipele ukoliko ne bude preko 30c, odeću udobnu za šetnju i kapu/kačket po potrebi zbog sunca.

 

 

 

Učesnici na akciju polaze na sopstvenu odgovornost, uz pridržavanje preporuka za nastavak trenažnog procesa u svim sportskim objektima vrhunskih sportista i ostalih sportista u sistemu sporta Republike Srbije, a sa ciljem primena mera prevencija i smanjenja rizika prenošenja virusa SARS-CoV-2, koje je doneo Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, kao i uz pridržavanje mera Pravilnika o bezbednosti i odgovornosti u izvođenju planinarskih aktivnosti Planinarskog Saveza Srbije: http://www.pss.rs/wp-content/uploads/2015/11/6-pravilnik-o-bezbednosti.pdf. Napominjemo da prema Zakonu o turizmu (član 86, stav 4) za putovanje nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.